Sobre nosaltres

Sobre nosaltres

Renato Zecchino és el gerent i propietari de Zecchino Fine Arts de Barcelona. Ell va néixer al novembre de 1970 a Zuric, Suïssa com a natiu italià.

Va estudiar art, economia i tenia un Màster en Arquitectura. El seu interès i la seva passió per l’art van néixer quan ell era un nen. La seva àvia solia treballar per a la galeria d’art Meissner, coneguda a Zuric, i durant molts anys va influir en la visió que tenia Zecchino de l’art .

La primera vegada que va deixar casa seva va ser quan tenia 17 anys d’edat. Solia viure en el mateix edifici amb família Peyer, comerciants d’art de Zuric, Suïssa. Durant un període de diversos anys va dirigir un taller d’escultura, pintura, disseny gràfic i disseny de mobles amb Peyer Jr. En el mateix període, van pintar murals grans dins i fora de Suïssa. Aquí és on el coneixement i la passió per l’art van sorgir.

Durant els seus estudis d’arquitecte, va tenir el gran honor i el plaer de treballar amb destacats arquitectes i historiadors com Oscar Niemeyer, Mario Botta, Harald Szeemann, Jacques Gubler, Francesco Dal Co, Carlo Bertelli i Kenneth Frampton, només per esmentar-ne alguns.

Els nombrosos viatges d’investigació per estudiar arquitectura van portar Zecchino a Barcelona amb els seus professors Josep Acebillo, De Sola Morales, Esteve Bonell i Josep Maria Gil. Durant l’any de 2014, Zecchino va decidir instal·lar-se a Barcelona i residir en una de les ciutats més belles del món.

Durant aquest període, Zecchino està en contacte amb més de 30 artistes que treballen principalment en el sector de l’art de carrer. La col·lecció d’art de Zecchino reflecteix una part important de la història de l’art urbà de Barcelona influenciat per artistes de tot el món.

La galeria d’art Zecchino, al cor de Barcelona, és una galeria que requereix cita prèvia. Si vol visitar la nostra galeria, si us plau truqui’ns.

De tant en tant, Zecchino organitza exposicions externes obertes al públic. Com ara l’exposició del jove i prometedor artista català Kamil Escruela.